Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NA. Andromeda Ascendant

 

 • K-nimi: Rommie
 • sp: tamma
 • rotu: Ranskanratsuponi
 • väri: punaruunikko
 • merkit: tähti, pilkku
 • säkä: 147cm
 • synt.:2010
 • rekisteri: SKPR-2564, SKRP-001
 • om: Hile, Kht Natura
 • kasvattaja: Hile, Kht Natura
 • tekijä: Iitu, Kht Kaviokoukku
 • Arvonimet: JS, ep.vir irtoSERT

KUVAGALLERIA

KOULUTUS

Ko: GP (+korkean koulun liikkeet)

Ye: 110cm

Re: 90cm

LUONNE

Rommie on päättäväinen ja itsenäinen poni. Sen Luonteen piirteisiin kuuluu myös hellyys.

Koulussa Rommie on hyvä. Se hakee nykyäään muodon todella hyvin luonnostaan. Siltä sujuu laukanvaihdot ja muutkin vaativammat liikkeet. Sen askel on kevyt ja joustava, ja mahdollistaa korkeallekkin tasolle edistymisen. Nuoresta iästä huolimatta Rommie on saavuttanut jo todella korkean tason!

Esteillä Rommie on oikea unelma. Se hyppää kaiken mitä eteen pistää ja kaikki erikoisesteetkin se ponkaisee. "Mitä korkeampi, sitä parempi" on Rommielle se motto esteillä, eikä huonot paikatkaan ole ongelma.

Maastossa Rommie on unelma. Se ei hötkyile, mutta ei ole paikalleen juuttuva ja vauhtiakin löytyy sopivasti.

 

Rommiella on luottamus kohdillaan. Sen kanssa voi tehdä mitä vain, missä vain, vaikka ilman varusteita!

SUKU

i:VE Radiant As The Sun

e: NA. Universe

ie:?

ii:Kep Mva Fn AP Ironique Premier

ei:K.R Pelottava Pontso

ee: Double Diamond

JÄLKELÄISET

NA. Jupiter

NA. Fastello

KISAKALENTERI

URL ep.vir. näyttelyt sija 3.

URL. ep.vir. näyttelyt sija 3. irtoSERT, JS

URL.ep.vir näyttely sija 3.

URL. ep.vir näyttelyt sija 4.

Viralliset URL Näyttelyt sija 8/14.

Viralliset URL- näyttelyt sija 7/10 JS

Ep.Vir. URL Näyttelyt sija 5/12

Ep.vir. URL Näyttelyt sija 1.

Ep.Vir URL näyttelyt sija 2/6

Ep. vir. URL näyttelyt sija 1/10

ARVOSTELUT

Rotuleima ja sukupuolileima hyvät. Pään muodot on aika hyvät. Alahuuli voisi olla kapeampi. Suu on muuten hyvä. Kaula voisi vähän tasaisemmin paksuuntua alaspäin. Poni näyttäisi aika suoralta. Ompelujälki ihan ok siistiä. Korvat jotenkin tosi hauskan näköiset, mutta ehkä voisivat kuitenkin olla vähän pienemmät, muoto niillä on aika hyvä. Ehkä kärki voisi olla suorempi. Harja hyvä tuollaisenaan. Merkki voisi olla ehkä vähän kapeampi, muuten se ihan sopii ponille. Silmät hyvät. Sieraimet on jotenkin erinäköiset ja ne voisivat olla suoremmassa.


Hinta-arvio: n.15 €

Kouluarvosana: 8+


~Pikke

-----------

Rotuleima hyvä, tunnistaisin ratsuponiksi. Skp-leima täydellinen, tammamaisuutta löytyy. Merkit on hyvän näköiset, ja hyvin kiinnitetty. Harjaa löytyy sopivasti. Leuassa on hyvät muodot. Silmissä suloinen katse. Silmissä myös muutenkin löytyy hyvä muoto. Sieraimet hyvän näköiset ja oikeassa kohdassa. Näyttää olevan myös suora. Täyttökin näyttää olevan hyvän näköistä.
Arvostelija: miss-may (25.11.2013)
Hinta-arvio: 25€
Kouluarvosana: 10-

-----------

Sukupuolileima tyydyttävä, mielestäni sopisi paremmin oriksi/ ruunaksi. Silmät ihanat. Sieraimet kivat voisivat olla vähäsen sivummalla. Korvat kivat, vaikka ovat vähän liian sisäänpäin kaareutuvat. Leukakuopan ja leukaperän välissä on tuollainen mollukka. Se voisi olla sillein suorempi, mutta se voi olla vaikeaa. (?) Muuten ponin pää on kaunis. Kaulakin on juuri passeli. Harja kiva, mutta jos katsoin oikein niin loppuukko harja, vaikka kaula jatkuu. Hyvä väri, kaunis merkki, joka on mielestäni enemmän pyrstötähti, kuin tähti. Ponin rotu on todella hyvä. Hevonen suora suusta ja muutenkin. Hyvin kaunis tapaus.

Kouluarvosana: 9+ Hinta-arvio: 35-40 e

Sipuli

----------

3. NA Andromeda Sukupuoli ja rotuleimat hyvät. Täyttö näyttää vhän löysälle ja jotkut monimutkaisemmat merkit voisivat tuoda fleecehepalle vähän ilmettä.
(Lisa, Url näyttelyt)

---------

Ensin täytyy sanoa, että olen aivan hullaantunut näihin kuonopilkku & tähti - yhdistelmiin ja ne sopivat tällekkin ponille erinomaisesti. Merkit on ommeltu siististi ja muukin ompelujälki on hyvin siistiä. Ponin sukupuoli - ja rotuleima ovat kumpikin erinomaisia. Korvaat ovat kauniit muotoiset, sopivan kokoiset ja hyvällä paikalla. Silmät samoin, hyvän kokoiset ja oikealla paikalla. Myös silmien ympärillä olevat tummennokset ovat hyvin onnistuneita. Sieraimet ovat hyvän kokoiset ja muotoiset, jälleen. Suu on myös hyvä. Poni on suora ja täyttö aika hyvä, tosin kaulassa on pieniä muhkuroita. Turvan ja kaulan pituussuhde melko hyvä, kaula olisi voinut olla hieman pidempi? Se on kuitenkin makuasia. Harja on kaunis, mutta ratsuponille epätyypillinen. Luettuani luonnekuvauksen ajattelin kuitenkin harjan kuvaavan hyvin ponin itsenäistä ja päättäväistä luonnetta, joten mikäs siinä. Itse pidän hevosesta superpaljon ja se vastaa kuvaustaan erinomaisesti!
Hinta-arvio: 30-55 €
Kouluarvosana: 10

Kht Paranormaali

------

Sievä tamma. Kokonaisuus on sopusuhtainen. Suu tarpeeksi syvä. Korvat hyvässä kohdassa. Silmät tuova Rommieen ihastuttavan katseen! Kaunis neiti!

-Avalanna, Epäviralliset URL näyttelyt.

----------

©2019 Kht Natura - suntuubi.com