Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

NA. Universe

 • K-nimi: Juni
 • sp: tamma
 • rotu: ranskalainen puoliverinen
 • väri: vaalean rautias
 • merkit: piirto
 • säkä: 164cm
 • synt.: 2007
 • rekisteri: SKPR-2338
 • om.: Hile, Kht Natura
 • kasvattaja: Hile, Kht Natura
 • tekijä: Hile, Kht Natura
 • Arvonimet: JS, KUMA

KUVAGALLERIA

KOULUTUS

Ko: Va A

Ye: 90cm

Re: 80cm

LUONNE

Juni on vikuri tamma, jonka saa kuriin vain väkisin. Se on välillä mahdoton pukkikone. Uskomatonta, mutta silti totta. Juni on saatu määrätietoisella kouluttamisella rauhoittumaan.

Koulussa Juni ei loista. Se viilettää pää pystyssä pitkin kenttää ja vähät välittää avuista ja ratsastajan ärsyyntyneistä karjahduksista. Laukan nostot on pakko tehdä pääty-ympyrällä, muuten saa pukki-laukka-rodeo-kyydin. Päättäväisellä treenamisella sen saa kuuntelemaan jossain määrin. Juni on oikuistaan huolimatta varsin osaava. Taso on Va A.

Esteitä Juni rakastaa. Se ei meinaa estetunnilla pysyä käynnissä saati ravissa niin millään. Se juoksee ikäänkuin pois alta ja sitä on vaikea saada sopivaan vauhtiin. Esteet se hyppää hyvällä tekniikalla ja isolla ilmavaralla. Ponnua löytyy paljon YE: 90cm, RE: 80cm.

Maastossa Juni on vaikea. Se menee pää yläilmoissa. Pukkeja tulee melkein joka mutkassa, jos pikkuprinsessan mieliteot ei täyty. Laukka on holtitonta pukki-kyytiä ja ravi meinaa kiihtyä laukaksi kokoajan.

SUKU

e: Double Diamond

i: KR Pelottava Pontso

ee: ?

ei: ?

ie: Ra.Ra. Odessette

ii:K.H Mistral

JÄLKELÄISET

o. NA Point of all this is the Spirit of Enterprise

t. NA. Andromeda Ascendant

KISAKALENTERI

Viralliset URL näyttelyt- tuomari Ellen Sija 9-JS

Ep.vir. URl näyttelyt sija 4.

Vir. Url näyttelyt sija 6. KUMA, JS

ARVOSTELUT

Rotuleima hyvä. Sukupuolilema hyvä. Silmät ja korvat oikeassa kohdassa. Sieraimet hyvät. Kaula voisi ennen päätä olla vähän (tosi vähän) paksumpi. Pää on hyvä. Kaula oikean pituinen. Korvat on onnistunut tosi hyvin. Piirto on hauska kun menee niin pitkälle. Näyttää pirtsakalta ja energiseltä.

Kouluarvosana: 10+ Hinta-arvio: 15-25€

-Nennu, Kht RunoRatsu

---

Juni on ainaskin näin edestä päin hyvän kokoinen. Näyttää hiukan ponilta, mutta toi puoliverinenkin menee. Tosiaan joo...korvat hyvässä kohdassa, turpa hiukan vino ja silmät ovat kivasti. Tykkään älyttömän paljon Junin värityksestä ja harja korostaa kivasti. Tammaksi sopii ja säkämittarikin näyttää sopivaa. Kaulan ja pään mitat hyvät ja merkki sopii.

Kouluarvosana: 8+ Hinta-arvio: 15-20€

-KhtFame

--

Rotuleima ok, sukupuolileima hyvä. Pään muodot hyvät. Pää voisi silleen olla lähempänä kaulaa, että tällähetkellä pää kurottaa vähän liikaa eteen. Näin myös saisi kaulan ja pään liittymäkohdasta paremman. Kaulassa saisi olla enemmän massaa ja se saisi alaspäin vielä vähän leventyä. Heppa näyttäisi olevan jonkin verran vino. Suu hyvä, huulet voisivat liittyä enemmän toisiinsa. Silmät & sieraimet hyvän muotoiset. Korvat ovat tällä hetkellä ehkä vähän liian irrallaan päästä, voisivat kiinnittyä vähän enemmän siis. Korvien muoto aika hyvä, niiden ei tarvitsisi kääntyä tuollain sisäänpäin. Merkit sopivat hepalle.

Kouluarvosana: 7- Hinta-arvio: 10-15€

-Pikke

-----------

Tällä tammalla on mielestäni hyvä rotuleima ja aika hyvä sukupuolileima. Se omaa selvästi ranskalaisille roduille tyypillisen, hienostuneen rakenteen. Korvat ovat hyvän muotoiset ja kokoiset, sekä oikeassa kohdassa. Silmät ovat kauniit ja ennen kaikkea mielenkiintoiset; Tuntuu, että tamma katsoo kaikkia nenänvartta pitkin, aivan kuin se sanoisi ratsastajansa pudotettuaan: "Who is laughing now?", luonteensa mukainen ilme ainakin. Sieraimet ovat hyvän muotoiset ja oikeassa kohdassa turpaa. Turpa on myös sopivan pituinen ja paksuinen. Suu muuten hyvä, mutta ehkä hieman avonainen? Harja on kaunis ja kiinnitetty siististi. Kaikki saumat siistejä ja täyttö hyvä. Kaulan ja turvan pituussuhde on hyvä, mutta kaula on hieman liian ohut. Hevonen on myös suora. Hevosen yleisvaikutelma kertoo, että hevosessa on asennetta! Hevonen vastaa kuvaustaan erinomaisesti.
Hinta-arvio: 25-35 €
Kouluarvosana: 9 1/2


- kht Paranormaali

-----------

©2019 Kht Natura - suntuubi.com